Trädgårdsarbete
i Göteborg med omnejd

Våra tjänster

Vi erbjuder tjänster inom trädgårdarbete helt i enlighet med dina önskningar. Klippning av gräs, buskar, häckar, krattning, klippning av grenar samt trädkapning är några av tjänsterna som vi utför och har erfarenhet av. Vi strävar alltid efter att nå kundens vision i bästa möjliga mån och för oss är inget projekt för stort eller för litet. Vi har ett duktigt, dedikerat team med alla nödvändiga certifikat som behövs enligt regelverken.

Vi erbjuder även tjänster som rör byggnationer i din utemiljö såsom altan, uterum, staket med mera. Vi har erfarenhet av olika anläggningsarbeten och kan hjälpa till med både konstruktion och design.

Vi har erfarenheten och tillstånden som krävs för att göra arbetet. Vårt utförande görs i enlighet med kundens godkännande.

De tjänster vi erbjuder kan röra sig om ett fåtal tillfällen när det behövs till periodisk omvård, som till exempel en gång varje vecka. Vi förstår att alla behov är olika och varierar och vi erbjuder självklart tjänster av olika sorter. Vill man exempelvis ha gräsklippning då och då när man själv inte hinner göra det, eller en gång i veckan i ett tag så ställer vi gladeligen upp!

Detta gäller självklart för våra andra tjänster också. Vi på Mankraft är flexibla och kundens behov är alltid nummer ett för oss! Läs gärna mer om oss på Mankraft.com.

Trädgårdsskötsel under hela året

Det är inte bara snöskottning på vintern och gräsklippning på sommaren. Att i detalj veta vilka arbetsmoment som är nödvändiga för just din trädgård kräver inte bara god allmänkunskap. Det är också viktigt att vi har en öppen och tydlig dialog där vi i god tid talar om vilka åtgärder som borde vidtas och varför. I slutändan är det alltid du som kund som bestämmer, men vi ser till och ger dig bästa möjliga underlag!

Alla trädgårdar är olika. Buskar och träd ska beskäras, ogräs rensas, du kanske vill utföra nya planteringar eller andra nyarrangemang. Det mesta kräver planering och vissa moment måste utföras en viss säsong för att resultatet ska bli det bästa.

Planer på någonting annat?

Ibland kan man vilja göra någonting helt nytt i trädgården. Kanske du skulle vilja utnyttja området bättre? Kanske har du färdiga idéer men är osäker på hur dom ska genomföras? Vi har lång erfarenhet av att planera och anlägga nya trädgårdar. Allt ifrån helt nya installationer till hjälp med att få mer ”liv” i ett område eller en del av en trädgård.

Du kan lämna allt arbete till oss, så tar vi fram olika förslag. Du kan också använda oss som bollplank för att diskutera dina idéer så att vi kommer fram till bästa lösningen. Kontakta oss så tar vi det vidare direkt.

    Förfrågan arbete i trädgården omkring Göteborg

    Använd formuläret nedan för att skicka en icke bindande förfrågan kring trädgårdsarbete i eller omkring Göteborg.

    Var noga och fyll i korrekt e-postadress, så hör vi av oss inom kort!